Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » El nem múló hányinger?

El nem múló hányinger?

Figyelt kérdés

Szilveszertkor egy kicsit berugtam, hogy a párom családjánál fel tudjak szabadulni. A célomat elértem, másnap viszont durva hányingerrel és fejfájással keltem. Nem is csodálkoztam, gondoltam másnaposság. Ám a hányinger nem múlt el harmadnapra sem viszont társult hozzá borzalmas hasfájás, alig bírtam megmozdulni tőle 2 napig. Vettem be egy emésztés segítőt, attól egy kicsit enyhült, és végre 4.-én elmúlt a hasfájás, de nem tudtam nagy wc-zni. A hányinger viszont azóta is tart, tegnapra lett hasmenésem is. Ma reggel már hányás szagút büfögök.

1. Az alkoholtól lenne az egész?

2. Miért van ez a hányás szagú böfügés? (kb 2 havonta ez amúgy is megjelenik nálam)

16/L

2018. jan. 6. 07:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyomor és/vagy bél gyulladás lehet az oka, azt hogy az alkohol vagy fertőzés okozta e azt nehéz megmondani. De, ha máskor is előfordult, lehet a bélflóra egyensúlyának felborulása okozza, ezen az alkohol csak rontott, így már ez önmagában produkálhatja a tüneteket. Viszont a legyengült bélflóra utat enged a fertőzéseknek is. A diéta szerintem egyértelmű, pro- és prebiotikum használata, orvosi kivizsgálás!
2018. jan. 6. 08:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Epebántalmak?
2018. jan. 6. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!