Egy vizfejuseggel elo babanak mennyi eselye van a tulelesre?
Ugyertem hogy faj nekik ez? Tudnak gondolkodni? Sohasem lesz mar normalis eletuk. Lehetnek felnottek? Ezek a kerdesek kavarognak bennem mert lattam egy kepet es annyira szomoru lettem tole hogy en itt vagyok egeszsegesen es tobb szazan meg ilyen betegseggel elnek.. Aki tudja a valaszokat ezekre a kerdesekre az kerem irja le.. Meg azon is gondolkodtam hogyha leszek annyi eves akkor kimegyek azokhoz a babakhoz akik ilyen betegseggel elnek es probalok segiteni valahogy.. Es nem hiszem el hogy leteznek olyan emberek hogy erre a kep ala odairja pl: melyik aruhazban vesznek neki sapkat... Ez annyira felidegesitett. Hogy elhetnek ilyen bunko emberek nem erzik at egyaltalan. Ok nem erdemlik meg az eletet de a vizfejuseggel es mas mas betegsegekkel kuzdo babak es gyerekek igen. De sajnos nem en dontok arrol hogy ki eljen es ki ne. Koszonom elore is a valaszokat!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!