Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy vizfejuseggel elo babanak...

Egy vizfejuseggel elo babanak mennyi eselye van a tulelesre?

Figyelt kérdés

Ugyertem hogy faj nekik ez? Tudnak gondolkodni? Sohasem lesz mar normalis eletuk. Lehetnek felnottek? Ezek a kerdesek kavarognak bennem mert lattam egy kepet es annyira szomoru lettem tole hogy en itt vagyok egeszsegesen es tobb szazan meg ilyen betegseggel elnek.. Aki tudja a valaszokat ezekre a kerdesekre az kerem irja le.. Meg azon is gondolkodtam hogyha leszek annyi eves akkor kimegyek azokhoz a babakhoz akik ilyen betegseggel elnek es probalok segiteni valahogy.. Es nem hiszem el hogy leteznek olyan emberek hogy erre a kep ala odairja pl: melyik aruhazban vesznek neki sapkat... Ez annyira felidegesitett. Hogy elhetnek ilyen bunko emberek nem erzik at egyaltalan. Ok nem erdemlik meg az eletet de a vizfejuseggel es mas mas betegsegekkel kuzdo babak es gyerekek igen. De sajnos nem en dontok arrol hogy ki eljen es ki ne. Koszonom elore is a valaszokat!

15/L

2018. jan. 5. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Súllyosságtól függ. Van akinél gyakorlatilag semmi reakció nincs, ha etetik, itatják le tudja nyelni a falatot, és képes önállóan lélegezni (ha ez sincs meg akkor általában néhány hét alatt meghal), nem érez semmit és nincs kapcsolata a külvilággal. Vannak kevésbé súlyos esetek ott már néha van minimális kapcsolat de általában azt se tudják kik ők, mi van velük egész életükben kb. néhány napos csecsemő értelmi szintjén vannak, fájdalmuk nincs, beszélni nem tudnak, minimálisan érzékelik a külvilágot, egy nagyon minimális reakciót tudnak adni a külvilági ingerekre (pl. megszorítod a kezét, hogy fáj-e neki akkor elrántja onnan). Aztán vannak de már nagyon kevesen akik már "bonyolultabb" dolgokra is képesek (pl. ha akarnak valamit /pl. szomjasak/ akkor vagy hörögnek, vagy felemelik a kezüket) és ahogy ovlastam kb. ez a maximum amire képesek tudnak lenni. Nekem nem tetszik, de több helyen hallottam már, hogy "szobanövény" szint.
2018. jan. 5. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Sokat segített!
2018. jan. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!