Köhögéskor vér?
Sziasztok, világéletemben olyan voltam, hogy "köhécseltem" ha egy kicsit lehűlt a levegő kint. Végigjártam a tüdőgondozótól kezdve magánklinikán át mindent, semmi nem derült ki, hála az égnek!?
..és most az a helyzet, hogy továbbra is köhögök, már megszoktam, ilyen vagyok... de néha véreset köpök köhögés után. Elkezdtem vizsgálgatni a rossz, lyukas fogam, bele dugtam egy fogpiszkálót és az véres lett, ami azért egy kicsit megnyugtatott, de csak kicsit.
Kérdésem pedig az lenne, hogyha komoly baj miatt vérezne nem a fogam, akkor az folyamatos lenne? Tehát minden mély köhögésnél lenne vér?
A fogam hamarosan a doktor kezeire bízom, amint lesz rá időm.
A válaszokat köszönöm!
Az, hogy lyukas a fogad nem fog vérezni. Akkor már a gyökércsúcsig dughattad le azt a fogpiszkálót, hogy vérezzen, de lehet akkor bekaksiztál volna a fájdalomtól. :)
Az ínyed vérezhet. Lehet valahol van egy tasak. Hát, ha voltál tüdőgondozóba és csináltak rtg-n felvételt is a mellkasodról és nincs semmilyen eltérés akkor nem kell tüdőrákra gondolnod. De akár a torokból és a gégéből is jöhet vagy akár a mandulából. Füll orr gégészetre még menj el. Illetve a gyomorból is lehet. Reflux betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!