Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az öcsémet engedik lógni, de...

Az öcsémet engedik lógni, de engem meg full betegen is beküldenek. Hogy is van ez? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Merthogy biztos nem öltöztem fel, nem akarok iskolába menni. Biztos írunk. Hulla betegen 39 fokos lázzal és hányással is. Mert ugye holnap azért elmész? Direkt hazaküldtek, kikésértek az állomásra, mert majdnem összestem. Erre felhívom őket, közölték, hogy huzzak vissza az iskolába, ott meg hülyének néztek, nem láttam a láztól. Tényleg 2 hétig jártam ilyen betegen, mert apám ilyennel is fenyegetett, hogy elvitet, meg felhívja az igazgatót, hogy csak lógok.

Az öcsém, aki sose beteg, mindig megengedik neki, hogyha fáradt vagy dolgozatra tanul kiirathassa magát egy-egy hétre, még ők javasolják.

Akkor hogy is van ez? Lázzal be kell menni, ha tanulni akarok nem?

2018. jan. 5. 04:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A lánytestvérnek általában sokkal kevesebbet engednek meg.

Nálunk történt olyan eset hogy először a lánytestvérnek engedtek meg többet. Aztán az lett belőle hogy lelépett a szülői vagyonnal, az idős szülőket meg leszarta. Majd elvált és a férje lépett le mégnagyobb vagyonnal. Ekkor fordult a kocka, illetve kapott észhez a szülő hogy az élet tanúsága szerint az a helyesebb ha a fiútestvér kapja a nagyobb előnyöket mert annak általában nincsenek negatív következményei.

2018. jan. 5. 06:15
 2/4 anonim válasza:
Ismerős. Náunk is mindig öcsike volt a kedvenc... Bár nálunk annyiban talán más volt a helyzet hogy én apukámra számíthttam, mert ő sosem tett különbséget a gyerekei között. Csak amikor ő meghalt nem maradt senki és borult a bili. Azóta szerencsére megoldódott minden. Felnőttem, férjhez mentem családom van, boldog vagyok. Remélem neked is jó irányba halad majd az életed
2018. jan. 5. 06:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát nekem nagyon elegem van belőle.

Engem szószerint megölne apám, ha lebetegszem. Ott üvölt, hogy "ez mem beteg, nincs semmi baja, mész az elmegyógyintézetbe, beb.szlak a kórházba, megint kinyitottad azt a rohadt ablakot stb.,mért nem öltöztél. Meg látja rajtam, hogy beteg vagyok, erre ordít, hogy kicsinálom,ha itthon marad stb. Meg biztos csak meghánytatom magam, megég hasonlók.

Hiába magyaráztam, hogy semmi gond noncs, ha nem mész be hulla betegen, semmi.

Csak akkor legyen igazságoa, hogy őteg direkt lógatjàk, hogy tudjon tanulni.

2018. jan. 5. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja meg, amikor full betegen bezavar, akkor meg megy, hogy de hát másik gyerek is megy iskolába, milyen kedvetlenül megy, ha te is itthon maradsz.

Senkinek nem kívánom, amit velem ilyenkor csinál ez a hülye. Meg a szöveg, hogy n az Algopirintől gyógyulsz meg, komolyabb gyógyszer kell (pszichiátriai), meg hasonlók.

Tényleg mindemt megteszek, hogy véletlenül se legyel beteg, mert minden egyes alkalommal ezt műveli. De kisfiát meg úgy is engedi, hogy kutyabaja.

2018. jan. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!