Ciki ha órán a suliba köhögök?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok. Köhögök és náthás vagyok. Nagyon félek, hogy holnap órán köhögni fogok és félek, hogy majd mindenki undorral néz rám. És van egy fiú aki nagyon tetszik és félek, hogy ezzel a köhögéssel lejáratom magam előtte és undorítónak fog találni engem. Annyira nem vagyok beteg, hogy itthon maradjak sőt én nem érzem magam betegnek csak néha rámjön egy kis köhögés. Attól is félek, hogy mi lesz ha akkorát tüsszentek, hogy egyből kifolyik az orromon egy nagy takony. De ettől nem tartok mert ez nem jellemző annyira. De köhögni biztos fogok és félek, hogy lejáratom magam mindenki előtt és furán néznek majd rám. Órán szerintem elég ciki lenne, amikor a tanár beszél, ők csöndben ülnek én meg nekiállok köhögni párat. Ez mennyire ciki szerintetek? Nyugtassatok meg valamivel lécci, hogy ne rettegve menjek holnap.2018. jan. 4. 00:17
11/14 anonim válasza:
Egyél kanál mézet, mézes kenyeret, mézes negrócukorkát vagy bármilyen mézest jót tesz a toroknak. Akár mézes tea is.
12/14 anonim válasza:
*ha van kulacsod,a bban is szállíthatsz, teát , de ha simán száraz a torkod, sima víz is megteheti, akkor ki is kéredzkedhetsz óráról inni, ha akarod, ha kérdezed tanárt: "rosszul vagyok, kimehetek inni?" Vagy ott is ihatsz órán még egy kortyot, abból nem lesz baj. De amúgy nemtom, mennyire pró ez a válasz.
13/14 anonim válasza:
*vagy felállsz,szólsz, hogy elnézést; és kimész, akkor amúgy lehet, hogy a tanár még utánad is küld valakit, a padtársad, vagy aki közel van az ajtóhoz, hogy nézze, hogy jól vagy-e.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm már jobban vagyok. Ma már alig köhögtem. :) Talán végre meggyógyulok. Remélem :)
Köszönöm az összes választ. Ment a zöld kéz!
2018. jan. 5. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!