Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől hullik csomóban a...

Mitől hullik csomóban a hajam? 15/L

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 19:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem akkarod orvoshoz menni....

De aszthiszem muszáj lesz...(es a hányásrol hogy szokjak le?)

Ténleg elkéne mennyek orvoshoz ?!?

2018. jan. 1. 20:12
 22/30 anonim ***** válasza:

Ha 165 cm mellett vagy 35-40 kg és nem érzed magad soványnak (illetve nem gondolod hogy ettől is hullhat a hajad kóros alultápláltság, anorexiás vagy!, stresszelelsz) akkor szimplán hülye vagy.

Kb 50 - 55 lenne ami jó és kövér sem lennél, továbbá a hajhullás a legkissebb bajod.

Arra vitamin ilyesmi. Hajfestés vagy hajvasalás ezt ne is csináld ebben az esetben.....

2018. jan. 1. 20:17
 23/30 A kérdező kommentje:

Miért lennék troll?

Akkor hagyuk is az egészet...megoldom valahogy magamtól

2018. jan. 1. 20:18
 24/30 anonim ***** válasza:

"Hányásról hogy szokjak le?"

Tehát hánytatod magad. Pszichológus. Szüleidnek miért nem akarsz szólni?

Olvass utána milyen következményekkel jár, ha hánytatod magad-reflux, gyomorfekély stb. Ugye ezt nem akarod? Ne tedd tönkre magad!

2018. jan. 1. 20:22
 25/30 A kérdező kommentje:

Hát mert nem bízok annyira bennük ( ök nagyon szeretnek meg minden....de én nem annyira most...) gondolom mert ,, Ebben az időszakban vagyok😅...Anyummal sincs a legjobb kapcsolatom....

Magamtól szeretném megoldani , amugy is van sok baj a fejükön

2018. jan. 1. 20:24
 26/30 Andizsuzsi ***** válasza:
39%

Megmondom miért vagy troll.

Kiírsz egy kérdést, miszerint hullik a hajad, de "elfelejtesz" olyan apró információt, hogy kórosan sovány vagy és hánytatod magad. Jó a kapcsolatod az anyáddal, aki nem veszi észre, hogy a gyereke haja csomókban hullik és súlyosan alultáplált.

2018. jan. 1. 21:41
 27/30 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam hogy mert 35/40 kg vagyok kell hujon a hajam ? 😅
2018. jan. 1. 21:51
 28/30 Andizsuzsi ***** válasza:
Onnan, hogy nyomkodod a telefonodat. Kb 3 kattintás a Google-ban.
2018. jan. 1. 22:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Jó nagy troll lehetsz, majd biztos a szüleid nem veszik észre hogy a 15 éves lányuk alig 40 kiló aham. ülj le 1-es
2018. jan. 2. 00:22
 30/30 A kérdező kommentje:

Most ilyen kérdésel miért trollkodnék?

De komolyan? Mi hasznom lenne?

Hát se a szüleim , barátaim , tanáraim nem veszik észre mivel több nadrágot, pulcsit veszek fel... de soha nem voltam több 50 kg ...szóval annyira nem látszik ( nyáron biztos észre veszik...szóval még nem tudom mit fogok csinálni)

2018. jan. 2. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!