Mitől hullik csomóban a hajam? 15/L
Nem akkarod orvoshoz menni....
De aszthiszem muszáj lesz...(es a hányásrol hogy szokjak le?)
Ténleg elkéne mennyek orvoshoz ?!?
Ha 165 cm mellett vagy 35-40 kg és nem érzed magad soványnak (illetve nem gondolod hogy ettől is hullhat a hajad kóros alultápláltság, anorexiás vagy!, stresszelelsz) akkor szimplán hülye vagy.
Kb 50 - 55 lenne ami jó és kövér sem lennél, továbbá a hajhullás a legkissebb bajod.
Arra vitamin ilyesmi. Hajfestés vagy hajvasalás ezt ne is csináld ebben az esetben.....
Miért lennék troll?
Akkor hagyuk is az egészet...megoldom valahogy magamtól
"Hányásról hogy szokjak le?"
Tehát hánytatod magad. Pszichológus. Szüleidnek miért nem akarsz szólni?
Olvass utána milyen következményekkel jár, ha hánytatod magad-reflux, gyomorfekély stb. Ugye ezt nem akarod? Ne tedd tönkre magad!
Hát mert nem bízok annyira bennük ( ök nagyon szeretnek meg minden....de én nem annyira most...) gondolom mert ,, Ebben az időszakban vagyok😅...Anyummal sincs a legjobb kapcsolatom....
Magamtól szeretném megoldani , amugy is van sok baj a fejükön
Megmondom miért vagy troll.
Kiírsz egy kérdést, miszerint hullik a hajad, de "elfelejtesz" olyan apró információt, hogy kórosan sovány vagy és hánytatod magad. Jó a kapcsolatod az anyáddal, aki nem veszi észre, hogy a gyereke haja csomókban hullik és súlyosan alultáplált.
Most ilyen kérdésel miért trollkodnék?
De komolyan? Mi hasznom lenne?
Hát se a szüleim , barátaim , tanáraim nem veszik észre mivel több nadrágot, pulcsit veszek fel... de soha nem voltam több 50 kg ...szóval annyira nem látszik ( nyáron biztos észre veszik...szóval még nem tudom mit fogok csinálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!