Nehézlégzés, szorító érzés a tüdőmnél levegővételkor. Mi ez? SOS
Régebben is volt gondom a levegővétellel és voltam is emiatt fül-orr-gégén ahol nem találtak semmi különöset csak hogy a szokásosnál egy kicsit nagyobb az orrmandulám de annyira nem vészes hogy műteni kelljen.
Kb 4 napja viszont elkezdett szúrni a két mellem közötti rész. Eddig csak akkir ha felültem vagy valami mozgást végeztem. Tegnap estétől már akkor is fájt és szúrt ha nagy levegőt vettem. Eléggé be vagyok tojva. Mostmár nem is inkább a két mellem között szúr (ott is) hanem az egyik oldalon a mellemnél vagy középtájt a mellkasom. De van amikir nem is sz7r meg nyom meg szorít. Amikor egymás után veszek nagy levegőket akkor nem szorít általába. Szüleimnek szóltak, azt mondták szóljak nekik ha rosszabb lesz, de szerintük csak azért lehet mert sokáig nem mozogtam és hirtelen akartam felülni vagy valami. És amúgy ennek a kezdete óta légszomjam is van. Néha úgy érzem megfulladok. Nagy levegőket kell vennem, de akkor meg szúr és szorít a mellkasom. És néha mintha meg se telítődne rendesen a tüdőm. Van amikor viszont meg olyan érzésem van, hogy a torkomba van valami ami miatt nem kapok remdesen levegőt. Rettentő sok váladékot köhögök fel, ha ennek is köze van a dolgokhoz. Most már nagyon félek, hogy tüdőembólia vagy légmell vagy valami hasonló. Pánikolok! Már hányingerem is van. Most pl nyom is a mellem táján és maga a mellem is konkrétan. Nagyon félek. Volt már valakivel hasonló? Kit csináljak?
14/l
Most mégjobban bepánikoltam!!!!!!!!!
Most nem tudok orvsohoz menni, itt van a barátnőm! De nagyon fosoook!
Ezt értem. Egy megnyugtató választ várok, hogy elég ha kedden megyek dokihoz. Mert ha tudom hogy nem fogok belehalni addig akkor nem pánikolok.
És neked is hasonló tüneteid voltak??
Hát van amikor fel sem tűnik. De van amikor folyton ilyen rohadt nagy levegőket kell vennem. És ma még nem is szúrt be a mellkasom. Csak a levegővétellel van a gond. És az is mintha nem a tüdőm hanem a torkom miatt lenne. Viszit van amikor a tüdőm miatt. Mert amúgy nem tudok rendesen nyelni se, mintha valami lenne a torkomba.
Utolsó válaszoló,
Az nagyon gáz lehetett, ilyen szuper orvosaink vannak.
Amúgy meg szerintem vizesedek is, mellrákom van plusz agydaganatom mellesleg gégerákban is szenvedek. Ja és most meg ez. Kicsit beteges, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!