Van olyan aki nem tud köpni? Páromnak állandó váladék van a torkán. Fel tudja szívni. De ennyi. Ki nem jön neki. Köhögnie kellene? Vagy hogy?
Az ACCn kívül mindet próbálta.....de az se hat.....csak lenyelni tudja, de akkor meg úgy érzi h rögtön ott a következő adag....
Ha nagyritkán valahigy feljut a szájáig...hogy ki tudja köpni... akkor jobb neki sokáig...
Bocsánat hogy ilyen részletesen leírtam...de már szinte teljesen megkeseríti a mindennapjainkat....
Pszichésen vajon nem lehet???
Arra is gondoltam már h csak úgy érzi hogy ott van valami.....
Vagy a "technika" nem jó amivel "kiköpni" próbálná.....
Lehet ez a dolog pszichés eredetű is.
Elvileg reflux is okozhat hasonló tüneteket.
Viszont a köptetők esetében tényleg fontos a sok folyadék, mert különben a hatása az lesz, hogy ugyan termelődik a váladék, de az sűrű lesz, és ugyanúgy gondot okoz (vagy még jobban).
Az ACC-t még kipróbálhatja, de a hatása ennek is pár nap alatt érezhető csak.
Szerintem refluxos is....igaz nem bizonyított...de rendszeresen savlekötőt szed...plusz nyáron allergia.
De neki állandóan ilyen a torka....
Ha refluxtól van, akkor az ki se jön onnan????
Kipróbáljuk az ACC-t.... bár neki vmi gyorsan ható kellene....
Most is csak le-fel liftezik neki....itt "szenved" mellettem.....mondom neki köpje ki...nem zavar....de azt mondja nem tudja....
Allergiától is lehet, asztmától is, meg miegyéb.
Nincs porallergiája? Az is okozhatja.
Igen... szerintem is nagyon sűrű neki.
Próbálkozzunk Acc-vel??
Pollen allergiás am de azóta ki tudja lehet por is. Plusz sztem a reflux is.
Ilyen esetben segít a köptető???
Igen, a köptető segít. De az tényleg fontos, hogy sokat igyon, különben nem lesz hatása az ACC-nek (sem és másnak sem). A sűrű váladék nehezen szakad fel.
Ami még jó (de csak vényre adják ki), az a mixtura pectoralis.
De ha ez a dolog folyamatosan fennáll, akkor mindenképpen menjen el orvoshoz, mert akkor ez a köptetős módszer nem megoldás, valami olyan kellene, amit folyamatosan használhat (antihisztamin és társai).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!