Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg lehetek? Lehet bajom?...

Beteg lehetek? Lehet bajom? Valami más ötlet?

Figyelt kérdés
ha kimegyek este egy vizes pólóban pl egy fél órára megbetegszem ha igen mi lesz a hatasa vagy van valami mas otlet. igen suli de osztalykirandulasra nem akarok menni mert bunkok a tobbiek

2017. dec. 12. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
46%
te se vagy különb. Csak te sunyi vagy.
2017. dec. 12. 19:52
 2/2 anonim válasza:

Színészkedj. Vagy menj ki sapka meg kapát nélkül fél órára és beteg leszel... Amúgy meg csinálj úgy, mintha köhögnél (mondjuk a műköhögésről lebukhatsz, úgyhogy ez csak végső eset.) Fújkálhatod az orrodat is, de előtte vizezd be a zsepit, így a hangja is élethű lesz. Vagy mond, hogy "éjjel hánytam", vagy, hogy "megy a hasam!", azt senki nem ellenőrzi le, hisz ahhoz nagyon sok gusztus kell. Ha elmúltál már 10 éves, akkor a doki egyedül is fogadni fog, így sunyiban lóghatsz 1-2 napot, DE NEM TÖBBET!!! Többi válaszolóknak: Én nem segítem őt a lógásban. Az nem lógás, ha nem megy kirándulni, az nem probléma, (anno a kirándulást én is ellógtam :D) hisz ugye nem a tanulást lógja el... ;)

Üdv.: Szabolcs

F/41

2017. dec. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!