Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A gyermekem nem hajlandó...

A gyermekem nem hajlandó viselni a korzett-et. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 16 éves. Gerinc betegsége miatt készítették neki a korzett-et, állítólag méretre. Most először viselte volna.

Panaszkodik, hogy szorítja a hasát és, hogy fáj tőle a válla, mert annyira nyomja.

A cégnél, ahol készítették, azt állítják, hogy a méret jó, és a gyermek "csak nyafog".

Én viszont azt látom, hogy, ha felveszi és rajta van kb. fél óráig, a vállánál piros lesz a bőre és másnap is még piros. Ez így normális?

A cégnél közölték, hogy igen, és neki szerencséje van, hogy egy kicsit duci, mert a soványabb gyermekeknek a kezdetben kék-zöld a bőrük ott, ahol a korzett nyomja!

Nekem ez furcsa.

A fiamnak volt egy lány osztálytársa, aki viselt korzett-et, és kimondottan jól érezte magát benne, soha nem panaszkodott fájdalomra.

Valakinek van ebben tapasztalata?

2017. dec. 9. 00:55
1 2
 11/11 Kreatav ***** válasza:
14 éves vagyok, hordanom kell a füzőt, igen fájt, de rám erőltették...én még mindog nem hiszek benne, helyette egy torna segít nekem....anyukám egy évig azt mondta h ne hordjam de amikor az egyik osztálytársamnak lett nekem is kellet hordanom...mielőtt elkezdtem volna rendesen hordani, elmentünk röntgenre és javult...a torna neve cantienica, és az az elve h a mély izmok támasztják meg a gerincet, és azt kel erősíteni... magyarországon a legjobb ilyen ember Nesztler Judit...(a fiad egyrészt azért nem akarja mert fél h mi lesz a társaságban)
2018. márc. 11. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!