Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehetnek jobban?

Mitől lehetnek jobban?

Figyelt kérdés

5 év BZD függőség után vagyok ,mai napig szükségem van napi 0,25mg Xanaxra ( előtte ez napi 20-30mg volt minden túlzás nélkül )

Mióta csekély mennyiségre csokkentettem eletkedvtelen vagyok,állandóan rossz a kedvem idegbeteg vagyok.

'Nem szeretném hogy a kapcsolatom rá menjen . Sajnos vele is olyan goromba vagyok, de mindig eszembe jut hogy szedd össze magad viselkedj de rossz érzés hogy meg kell magam játszani .

Igazán szeretnek jól lenni. Soha semmihez nincs kedvem.

Arra is gondoltam hogy ez nem a gyogyszer miatt van hanem hogy (nagyon szeretem a párom ferre ne értsetek ) túl sokat vagyunk együtt, mindenkit eltávolított mellolem nem mehetek sehova ,ő se megy sehova ..már ott tartunk hogy a húgomhoz haza aludni nem mehetek mert ez nem tartozik szerinte az együttélésbe . 1 éve élünk együtt 1,5eve tart a kapcsolat

22/L

2017. dec. 7. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezt meg kéne beszélnetek,mindenki begolyozik,ha csak otthon ülne a párjával. Nem is egészséges. Depis lesz tőle az ember. Váltsatok. Mozgás,sport,hobbi,némi kimozdulás és különlét legyen. Meg nehogy már megmondja,hogy kihez mehetsz,kihez nem. Meg miért ne alhatnál a húgodnál? Mi minden ilyet megbeszélünk,ha nem akarunk külön lenni,együtt megyünk a rokonokhoz,de nem tiltjuk meg egymásnak a látogatást. Szép is lenne,ha korlátoznánk egymást a személyes szabadságában vagy nem adnánk egymásnak semmi magánszférát. Már rég nem lennénk együtt. Ne gubózz be, és neki se engedd,hogy rád telepedjen,mert csak depresszió meg szorongás lesz a vége.
2017. dec. 7. 23:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen igazad van! Lehet ez a probléma inkább
2017. dec. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!