Mitől érzem néha azt, hogy kimegy az erő a lábamból? Mintha össze akarna csuklani a lábam, de még szerencsére nem történt meg.
Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 13:12
1/2 anonim válasza:
Bizonyára leesik a vércukorszinted vagy a vérnyomásod. Figyeld meg,hogy ilyenkor mit kíván a szervezeted: kaját, édességet vagy vizet.
2/2 anonim válasza:
Én egy vegetáriánus vagyok és nekem pár évente előjönnek olyan problémáim, mint a kérdezőnek. Ilyenkor rendkívül alacsony a vérnyomásom, gyakran igen magas nyugalmi pulzussal. Ilyenkor elkezdem szedni a B12-vitamint, ami pár hét alatt tökéletesen rendbehoz, számomra egy csodaszer. Eltünteti a lábaimból az erőtlenséget, helyrehozza a vérnyomásomat és a pulzusomat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!