Mitől zsibbad és fáj a kéz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Segitsegeteket kernem.Kb ket hete ugy keltem hogy dajt a jobb valam ,de eleg erosen es szokatlanul ,inkabb kellemetlennek mondanam.Azt hittem elaludtam ,de mivel mar 2hete tart kezdtem megijedni.Tegnap elkezdett ugyanugy erosen fajni a felkarom ugyanazon kezemen.(oldara tudom mozgatni erosebb fajdalomnelkul ,elore behajtotz pozitcioban egyaltalan nem tudom) Ejszakas vagyok ,tegnap ejjel meg azt sem mondhatom ,hogy megeroltettem ,mert nem volt munka ,es egyszer csak fura erzes volt a kezemben ,majd elkezdett dagadniaz egesz es feltunoen mas szine volt mint a masikkezemnek.(ujjaktol vallig) Majd erosen zsibbadni kezdett ,de az az erzes amikor nem erzem a karomat.Elmentem az orvosiba ,az orvos megijedt ,hiszen jeg hideg is volt a kezem es nem tudta hogy mi lehet az ok.A vernyomasom is rendben volt.Ma szinten faj bar mar nem annyira az egesz kezemben enyhe zsibbadas van es meg mindig bevan dagadva a felkarom ott ahol faj.Mi lehet a baj?Valaszokat koszonom.2017. dec. 4. 20:16
1/1 anonim válasza:
Alagut szindroma a neve. Olvass utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!