Mit tegyek ha nem is szeretek inni?
Nem tudom miért de nekem elég fél liter víz naponta pedig tudom hogy többet kellene de mikor néha eljutok az 1 literig úgy undorodom a víztől. Vannak ezek a üdítő porok pl. Bolero és azt se szeretem mert elég fél liter. Tejből is elég lenne vagy sió. De a vizet már utálom. Hogy igyak meg 2 litert? Ráadásul fogyás a cél
17/l
Azert kell folyamatosan inni, mert a szervezetunk nagy resze viz, a sejtjeink mukodesehez is sok vizre van szuksegunk. Meregteleniteshez, felfrissitishez ujra es ujra cserelnunk kell a vizet. Azert tiszta vizet, mert arra van szuksege a szervezetnek ... minden mas folyadekbol az emesztesnek meg ki kell vonnia a felhasznalhato vizet es ez sok energiat vesz el a szervezettol.
Ha nem fogyasztasz eleg folyadekot, meg a vered is besurusodik, renyhul a keringes, ami megint csak egy csomo dolgot okozhat.
Nem azert eszunk mert fincsi es nem azert iszunk mert szomjasak vagyunk, hanem azert eszunk/iszunk, mert a testunk mukodesehez ugyan ugy uzemanyagra es kenoanyagra van szuksegunk, mint a gepeknek. Kaja az uzemanyag, az ital pedig a kenoanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!