Az amerikai rákos betegeknek mi van az orrában?
Figyelt kérdés
Az orrukban vna valami kis szerkezet, és nem tudom mi ez nagyon soknál láttam már de szinte csak amerikaiaknál, és filmekben. Mi ez? és magyaroknál miért nincs?2017. nov. 24. 14:51
1/6 Metionin válasza:
Keresztben fut az orr alatt és úgy van benne az orrban vagy szimplán kiáll az egyik orrlyukból egy cső? Mert az első az lélegeztető, a másikat sajnos nem tudom de az is gyakori.
4/6 anonim válasza:
akkor láttad a filmet is, és abból kiderült, hogy a csajnak légzési problémi(is) voltak..
ez egy oxigén cső..
5/6 anonim válasza:
oxigen; ilyet en is kaptam az Uzsoki korhazban, ugyhogy ez neeeem amerikai divat...
irigyellek, hogy meg csak filmekben talalkoztal vele :(
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnállak. =( mi volt a bajod?
2017. nov. 28. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!