Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mivel tudnék biztosra menni?

Mivel tudnék biztosra menni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem nagyon érzem jól magam és ez látszik is rajtam(üveges tekintet, fejfájás, szédülés), hab a tortán hogy még meg is jött (amihez természetesen hozátartozik a gyomorgörcs IS). Anyum észrevette, hogy nem vagyok jól, de nem tudom, hogy holnap itthon fog-e tartani.

És én őszintén megmondom. K**rvára nincs kedvem iskolába menni. Szóval tipp mitől lehetnék még betegebb, hogy TUTI ne kelljen suliba menjek. Most lehet engem idiótázni, szidni stb. de lesz@arom. Nekem most csak ötletek kellenének, de gyorsan. Köszi puszi aki segít.

2017. nov. 20. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Mondd meg nyíltan, hogy kétoldali idült iskolaundorban szenvedsz.
2017. nov. 20. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi...Más esetleg? :/
2017. nov. 20. 20:39
 3/6 anonim válasza:
0%
Nincsen semmi bajod, valjuk be. Vagy csak unatkozol, és kitaláltál valamit. Olvastam a kérdésed, és egyértelmű ,hogy kétoldali hibiszkózisos iskolaundorban szenvedsz! És tudom, téged csak az olyan válaszok érdekelnek, amiben azt írják, hogyan legyél beteg. Tudod sok száz ember gyógyulni akar, nem beteg lenni... Egyébként egy tanács. Álj anyud elé, és mond meg, hogy ki vagy készülve a suli miatt, és két napot otthon akarsz maradni. De ha csak azt mondod, hogy "Á... Leszarom a sulit!", akkor kívánom hogy menyj utcaseprűnek, vagy takarítónak...de hoppá! A takarítónak éretségi kell, ami plusz négy év TANULÁS!!!
2017. nov. 29. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Képzeld, hogy nem....

Hétfőn voltam orvosnál mert már konkrétan nem álltam a lábamon. Mit tesz isten 38.7-es láz, arcüreg gyulladás, hurutos köhögés, fejfájás stb stb..

Tényleg csak megjátszottam hogy szarul vagyok, köszike :/

2017. dec. 2. 14:23
 5/6 anonim válasza:
De az értelmi szinted a béka s3gge alatt van...
2017. dec. 20. 06:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném, hogy miért is? :)
2017. dec. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!