Olyan mintha lenne valami a torkomba, amitől nem tudok enni. Mi lehet az?
Már évek óta van olyan gondom, hogy nem tudok rendesen nyelni, mintha a torkom egy része el lenne záródva. Voltam vele fül-orr-gégén, azt mondták semmit nem látnak.
De most egyre rosszabb. Már szinte az éhséget sem érzem. Ha eszek egy kicsit rögtön hányingerem lesz, fel akar jönni a kaja. De amúgy a közérzetem jó, meg minden. Csak ez.
Ja és a hasam se szokott rendbe lenni, úgy általánosságba. Van amikor rögtön úgy kelek, hogy hányingerem van. Van olyan nap amikor többször is fáj a hasam. Folyton böfögök és elég furcsán....
De most volt egy ilyen megfázásos időszakom, amikor mintha kicsit megduzzadtak volna a nyirokcsomóim, rettenetesen fájt a torkom az elején, nagyon sok slime jött fel, lázam is volt. De egy nap alatt elmúlt az egész, viszont azóta még kevesebbet tudok csak enni. Ez el fog múlni? Vagy érdemes vele foglalkozni? Már fogytam is majdnem egy teljes kilot! Félek..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!