Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kezdődő fogszuvasodás visszafo...

Kezdődő fogszuvasodás visszafordítható?

Figyelt kérdés

Lett pár rossz fogam, doki legyintett.

Sajnos több lett, és az elszíneződött tövek fájnak is érintésre.

Pontosan úgy néz ki, mint a fogszuvasodás.

El fogok menni másik dokihoz, de el vagyok keseredve.

Vajon visszafordítható?

Csak 30 éves vagyok....

2017. nov. 19. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fordítható vissza, de gondos kezeléssel megmenthető a fogad. A tövek fájdalma többféle probléma jele lehet, de szintén nem menthetetlen a fog miatta. Csak olyan doki kell, aki nem legyint rá. Légyszi menj el egy normális orvoshoz.
2017. nov. 19. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülnék, ha csak 30 éves koromra lettek volna ilyen jellegű problémáim... :( 21 vagyok, 9 tömött fogam van, illetve egyet már húztak is. Örökletesen nagyon rosszak a fogaim, rendszeresen járok fogorvoshoz ellenőrzésre, szükség esetén kezelésre. Pedig mimdig mosom a fogaimat, selymezem, szájvizezek..

Ha a fogorvos azt mondja, tömni kell, akkor nem nagyon van más választásod. Kitartást, és örülj neki, ha eddig nem volt szuvas fogad. :)

2017. nov. 19. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:

16 éves koromra tönkrement az összes 6-os fogam. A többi viszont mindig jó volt, nagyon is. Én is örökletességre gondoltam. Szüleim foga korántsem jó.

Elmegyek másikhoz, aki remélem, lelkiismeretesebb. Nem hagyom magam elküldeni...

2017. nov. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!