A legjobb baratnom dixlekszias. Mit mondjak neki, hogy ne legyen gyakran emiatt szomoru?
3.,4.vagyok; ezt egy másik kérdéshez írtam be:
úgy lehet pl szerintem elérni, hogy szeresse önmagát, hát mondjuk pl kerek perec meg is lehet neki mondani, hogy ő nem ér kevesebbet senki másnál. A többi pedig ami talán segíthet: Akkor szereti az ember önmagát, hogyha tudja magáról, hogy ő jó ember, vagy legalábbis minimum azt tudja, hogy törekszik a jóság, a tökéletesség felé. Ja meg ha pl táncol, és pl klipekben , videókban lévő koreográfiákat próbál lemásolni, akkor látni fogja magán a törekvést, hogy ő mennyire igyekszik, és hátha ez beválik. Na, a másik mert ez így eddig önmagában még kevés; egy adott konkrét illető akkor szerette meg saját magát, amikor felsoroltam neki a jó tulajdonságait, hogy én őt miért szeretem. És akkor így gondolta magában gondolom, hogy "He, hát tényleg ilyennek tűnök kívülről? Hát akkor én tök jófej vagyok!!:D:D" És akkor így tényleg elértem nála , hogy megszeresse önmagát:) Pl kedves, aranyos, jószívű, empatikus, barátságos szeretet árasztó a tekintete, őszinte, toleráns, empatikus, segítőkész, hűséges, megbízható, megértő, bájos a kisugárzása az egész lénye elbűvölő, cuki a mosolya, figyelmes, nyitott az új álláspontokra és nem hurrog le másokat, hanem meghallgatja és mérlegeli, és nem vágja a másik szemébe, hogy amit mond, az ökörség, mindig figyel, hogy ne bántson meg másokat, szelíd barátságos a jelleme, nincs benne ártó szándék, elfogadó másokkal szemben, szeret szívesen ad tanácsot, körültekintő pl jól mérlegel, ha döntést kell hoznia valamiben és nem felelőtlen, önzetlen, nagylelkű, jó szándékú; stb. Ilyenek közül kiválaszthatod, hogy mik a jellemzőek őrá, vagy akár összeírhatja ő maga is, hogy mik a saját értékei, amikért ő szerethető. Ja és mégegy valami, ez a szöveg talán segíthet, valaki egyszer megdobott vele, reggel és este kell reggel3X, este3X, utasítom a tudatomat és a tudatalattimat, hogy higgye el létezésem minden szintjén, hogy egyenrangú és eredményes vagyok.
Nagyon koszonom a valaszokat, es elnezest a helyesirasert😕
Megfogadom a tanacsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!