Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Dobogó hangot hallok a fülembe...

Dobogó hangot hallok a fülemben, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kb 5 napja a szívritmusommal megegyező ütemben dobogó hangot hallok a fülemben ami nem szűnik. Néha elmúlik egy két másodpercre, majd kezdi előről. Jelenleg külföldön vagyok, és még vagy 2 hétig nem tudok elmenni dokihoz de a folyamatos dübörgéstől kezdek megbolondulni.

Csak a jobb fülemben hallom, amiben kb 2 hónapja vt egy fülgyulladásom akkor életemben először. Nem voltam vele dokinál, mert 2 nap alatt meleg sópárnás kezeléstől elmúlt. Nem tudom, hogy ez közrejátszhat e de azért leírom.

Olvastam neten, és a stresszt és vérnyomás problémákat is felhozták, de nekem egyik sincs, 2 napon keresztül mértem a vérnyomásom, és se ingadozás nincs, és jó az értéke is. Stresszes pedig nem vagyok.

A fülem nem fáj, nyomásra sem, nem érzékeny, csak a szívdobogásom hallom, hol halkabban hol hangossan ami kezd elég őrjítő lenni.

Volt már valakinek vmi hasonló? Tudom kezeltetni itt is, amíg ebben a 2 hétben még külföldön vagyok rokonoknál, vagy részletesebb kivizsgálást igényel amivel haza kell mennem?

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. nov. 8. 02:42
 1/1 anonim válasza:

Nekem akkor volt ilyen, amikor valami rosszat álmodtam (akkor még az oldalamon feküdtem, utána 1-2 évig a hátamon és most is az oldalamon), amikor felébredtem a szívem ritmusában dobogó hangot hallottam, ami nagyon zavart, és szinte mindig rosszat álmodtam és mindig hallottam ezt a dobogó hangot.

Szerintem akkor halljuk ezt, amikor nagyon izgulunk, feljebb megy a pulzusunk és az ér, ami a fejünkben van, az hozzányomódik a párnához és a párnából "kihalljuk" a dobogó hangot. Amióta a hátamon feküdtem, nem hallottam többé, de még mindig emlékszem rá, hogy hogyan hangzott.

2020. jan. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!