Dobogó hangot hallok a fülemben, miért?
Sziasztok. Kb 5 napja a szívritmusommal megegyező ütemben dobogó hangot hallok a fülemben ami nem szűnik. Néha elmúlik egy két másodpercre, majd kezdi előről. Jelenleg külföldön vagyok, és még vagy 2 hétig nem tudok elmenni dokihoz de a folyamatos dübörgéstől kezdek megbolondulni.
Csak a jobb fülemben hallom, amiben kb 2 hónapja vt egy fülgyulladásom akkor életemben először. Nem voltam vele dokinál, mert 2 nap alatt meleg sópárnás kezeléstől elmúlt. Nem tudom, hogy ez közrejátszhat e de azért leírom.
Olvastam neten, és a stresszt és vérnyomás problémákat is felhozták, de nekem egyik sincs, 2 napon keresztül mértem a vérnyomásom, és se ingadozás nincs, és jó az értéke is. Stresszes pedig nem vagyok.
A fülem nem fáj, nyomásra sem, nem érzékeny, csak a szívdobogásom hallom, hol halkabban hol hangossan ami kezd elég őrjítő lenni.
Volt már valakinek vmi hasonló? Tudom kezeltetni itt is, amíg ebben a 2 hétben még külföldön vagyok rokonoknál, vagy részletesebb kivizsgálást igényel amivel haza kell mennem?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem akkor volt ilyen, amikor valami rosszat álmodtam (akkor még az oldalamon feküdtem, utána 1-2 évig a hátamon és most is az oldalamon), amikor felébredtem a szívem ritmusában dobogó hangot hallottam, ami nagyon zavart, és szinte mindig rosszat álmodtam és mindig hallottam ezt a dobogó hangot.
Szerintem akkor halljuk ezt, amikor nagyon izgulunk, feljebb megy a pulzusunk és az ér, ami a fejünkben van, az hozzányomódik a párnához és a párnából "kihalljuk" a dobogó hangot. Amióta a hátamon feküdtem, nem hallottam többé, de még mindig emlékszem rá, hogy hogyan hangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!