Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bőrgomba nem múlik?

Bőrgomba nem múlik?

Figyelt kérdés

Kb 6-7honapja a bal felkaromon van egy piros folt, kb 8cm átmérőjű, nem viszket, nem fáj, csak ott van es nagyon csúnya. Eleinte azthittem hogy el fog múlni ezért nem foglalkoztam vele. Aztán egyre nagyobb lett, és már nagyon zavart. Először háziorvosnak muttatuk meg, canestent javasolt, kentem vele rendszeresen, de nem használt. Kb. 1 hónapja megmutattam bőrgyógyásznak, felírt rá valami tablettát meg egy kenőcsöt. Elkezdtem szedni, de sokat ez sem használt, majd nemrég jóddal kezdtem el kenni, mintha egy kicsit halványodott volna tőle, de sokat ez sem javított. Ráadásul szimmetrikusan a másik karomon is megjelent egy hasonlo folt, egyenlőre ez még kicsi, ezt is ecsetelem jóddal. Nagyon régóta rajtam van már, idegesít és nem múlik. A héten megyek vele vissza bőrgyógyászhoz.

Bármilyen meglátás, tanács, segítség jól jön, köszönöm.

2017. nov. 6. 20:25
 1/4 Poris2000 ***** válasza:
Ehhez bármiben hasonló elváltozás a tested más részén van?
2017. nov. 6. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs
2017. nov. 6. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem évekig nem múlt el a lábamról, ill. mindig visszajött, ha abbahagytam a Canestent. Orvos ismerősöm mondta, h tablettát ne szedjek, mert nagyon ártalmas a májnak. Végül én is rátaláltam a jódra (Lugol), kentem is a bőrömre, meg lavór vízbe is csöpögtettem, és abban áztattam lábam. Ez sokat segített, de csak akkor múlt el teljesen a gomba, amikor a Candidadiétát is elkezdtem. Nem tudtam, hogy az a lábamon lévő gombára is fog hatni, pedig logikus, hogy addig azt is belülről tápláltam a cukorral.
2017. nov. 7. 01:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2017. nov. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!