Bőrgomba nem múlik?
Kb 6-7honapja a bal felkaromon van egy piros folt, kb 8cm átmérőjű, nem viszket, nem fáj, csak ott van es nagyon csúnya. Eleinte azthittem hogy el fog múlni ezért nem foglalkoztam vele. Aztán egyre nagyobb lett, és már nagyon zavart. Először háziorvosnak muttatuk meg, canestent javasolt, kentem vele rendszeresen, de nem használt. Kb. 1 hónapja megmutattam bőrgyógyásznak, felírt rá valami tablettát meg egy kenőcsöt. Elkezdtem szedni, de sokat ez sem használt, majd nemrég jóddal kezdtem el kenni, mintha egy kicsit halványodott volna tőle, de sokat ez sem javított. Ráadásul szimmetrikusan a másik karomon is megjelent egy hasonlo folt, egyenlőre ez még kicsi, ezt is ecsetelem jóddal. Nagyon régóta rajtam van már, idegesít és nem múlik. A héten megyek vele vissza bőrgyógyászhoz.
Bármilyen meglátás, tanács, segítség jól jön, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!