Valaki megmondaná mit akar jellemezni ezek a reklámok?
Ez nem reklám hanem figyelem felhivás.
En csak az első percet láttam.de ott a testképzavarra akarja felhivni a figyelmet
Megnézted ezeket és nem érted?
Szerintem egyértelmű. Még hang nélkül is. Megkérdezem: melyiket nem értetted meg elsőre? Hány éves vagy?
1: testkép zavarok
2: felelősségteljes gépjárművezetés (általános iskolai fizika példákkal)
3: felelősségteljes szülőnek lenni (ne hagyd elől a gyufát, tanítsd meg az ivadékod arra, hogy mi a veszélyes: pl tűzzel lehet ölni is) Ezrek sérülnek meg emiatt évente svájcban
4: Napi 35 életveszélyes üzemi baleset egy kanadai városban, mert felelőtlenek az emberek.
5: felelősségteljes gépjárművezetés (általános iskolai fizika példákkal)
6: Tűzijáték veszélyes, tölts vizet, vagy homokot az üveg aljára, hogy ne dőljön fel - ééértem?
7: Ne legyél gyilkos: Ne játsz mások életével a közúton! felelősségteljes gépjárművezetés (Ezt gyerek műsor előtt vetíteném le minden nap a köztévében)
8: az extázi dróg ledarálja az agyadat b+! Érted? *csög? (nagyjából ebben a stílusban egy drog ellenes kampány film).
9: Napi 35 életveszélyes üzemi baleset egy kanadai városban, mert felelőtlenek az emberek.
10: A herójin ojjan róssz a szervezetednek b+! mintamikor a középkórban érted vazze, a patkányok faltak fel élve *csőg. Ne narkózzá phaszomöccse! (nagyjából ebben a stílusban egy drog ellenes kampány film).
Jobb is, hogy 14 évesen nem értetted!
Így már világos, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!