Tartós, enyhe fejfájás, tarkófájdalom, aktivitásra enyhe verejtékezés, néha gyenge szédülés, gyengeség és betegség érzés - de nem vagyok beteg. Mi lehet ez? (3 napja tart)
tartós, enyhe fejfájás, tarkófájdalom, aktivitásra enyhe verejtékezés, néha gyenge szédülés, gyengeség és betegség érzés, egyéb tünetek, erős fájdalom nélkül, nátha és stressz nélkül. étvágytalanság... fekvéskor semmi, aktivitáskor mindez jelentkezik. mi lehet ez?
8-9 órát alszom
nem vagyok stresszes
egészségesen élek
nincs betegségem
nincs semmi más tünetem, csak padlón vagyok
erős mensi időszakon vagyok túl
boldog vagyok amúgy, nem vagyok mentálisan se megrogyva :)
Ha nagyon erős a menstruáció, gond lehet a méhedben vagy a petefészkedben. Életkor? (A klimax miatt kérdezem...)
Esetleg pótolni kellene vastartalmú étrend kiegészítőkkel/ételekkel a vérveszteséget.
Jó Egészséget Kívánok!
39 vagyok.
vérnyomásom elvileg rendben, nekem a 120/70 a komfortos érték, néha alacsonyabb mostanában 105/65, ami nagyon megvisel, de láttam már 110/80 tartományban is, amit nem értek... orvosilag ezek elfogadhatóak persze...
lehet,hogy valami vírus volt, amit így vészeltem át, mert rendeződött közben.
köszönöm a válaszokat
1-es válaszoló vagyok.
Örülök, hogy segíthettem! :)
Üdv: 43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!