Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomor fájás. Mitöl?

Gyomor fájás. Mitöl?

Figyelt kérdés

Ma elkezdet iszonyatosán Szúrni a gyomrom (de mintha bal oldalfelé).Mitöl lehet?

Talán mert 2 éve vagyol bulimiás? Vagy mert tegnap nem sokat ettem???

Ma egy normál méretű krumplit es Vizet fogyasztottam

2017. okt. 27. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél be 5 szem széntablettát.
2017. okt. 27. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, amiatt, fogaid is tönkre mennek majd, és állandó gyomorfájás jelentkezhet, akár hasnyálmirigy gyulladás is lehet, nem beszélve a hormonháztartásod is felborul.

Sürgősen abba kellene hagynod a koplalást.

2017. okt. 27. 15:55
 3/11 A kérdező kommentje:

2 éve vagyok bulimiás

Nem koplalók....csak most igy sikerült😉😉😉

2017. okt. 27. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha bulímiásként sokszor hánytatod magad, akkor ne csodálkozz, ha fáj a gyomrod! Inkább örülj, hogy ha 2 évig gyomorfájás nélkül megúsztad. Egyébként összesen egy krumpli a délután közepéig nagyon kevés kaja. Ha tegnap is keveset ettél, akkor már biztos marja a gyomrodat a sav, azaz jelzi a fájdalom, hogy ez így nincs rendben!
2017. okt. 27. 16:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Estére fogok enni még valamit (szüleim muszáj lássak hogy esszem😔)
2017. okt. 27. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Ennyire kisgyerek vagy még, hogy csak a szüleid kedvéért eszel? :)))

Hány éves korodban fogsz azért enni, mert éhes vagy, vagy mert tudod, hogy az egészséges életben maradáshoz szükséges a változatos táplálkozás? Vagy ezekről eddig nem is hallottál?

Elárulod, hogy hány éves vagy?

2017. okt. 27. 16:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát ...sajnos oda jutottam hogy csak azért egyek. Mindenkinek más az élete...én se tudom minn ment keresztül maga, es maga se hogy én .....

15/L

2017. okt. 27. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
mennyi mindenen kell majd még átesned majd, főleg ha tönkre is teszed az egészségedet
2017. okt. 27. 17:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Ebben is tisztaban vagyok...de nem én tölem fog
2017. okt. 27. 17:30
 10/11 A kérdező kommentje:
*füg
2017. okt. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!