Gócos fog miatt kialakulhatott egy ősz folt a szakállamban?
Idén februárban gyökérkezelték az egyik fogamat. Kb. rá egy bő hónapra elkezdett őszülni a szakállam az államon. Azóta már egy 200 forintosnyi helyen alig nő a szakállam, illetve ami nő az is ősz.
Olvastam, hogy a gyökérkezelt fogak lehetnek gócok a szervezetben, és ez okozhat foltos hajhullást. Nekem azonban "csak" az államon kezdett el őszülni és hullani a szőr.
Továbbá az írták egy honlapon, ha a folt peremterületén lévő szőrszálak kihúzása nem okoz fájdalmat, és könnyen kijönnek akkor valószínűleg tovább fog terjedni a folt.
Valaki találkozott már hasonlóval? A bőrgyógyász azt mondta rá, hogy vitiligo, de szerintem ez nem az hiszen a szőrzet alatti bőrből nem hiányzik a pigment.
Arról az egy fogról készíttess röntgen-t, amelyiket kezelték.
Panoráma röntgen nem mindig mutatja ki/nem mindig látható rajta egy fog gyulladása, sajnos.
Remélem, azóta már megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!