Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » FSGS vese betegség?

FSGS vese betegség?

Figyelt kérdés
1,5 éve van vesebetegségem amit kezelnek de sajnos mindig amikor elhagyom a gyógyszereket visszajön a betegség. Ezért január óta kiegészítik a Medrolt Sandimmunal. DE igy is visszaesek. Az orvosom most egy új kezelést indítana be 1 évre de ha az sem segít akkor nagyon rossz módszerek maradnak szerinte. Noss a kérdésem az lenne hogy valakinek volt e már ilyen betegsége és megtudták e gyógyítani és milyen kezelést kapott? 21 éves lány

2017. okt. 23. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A betegség nem gyógyítható, de a betegek egy része gyógyszerrel egyensúlyban tartható, és nem jut el a veseelégtelenségig, de a betegek másik részének viszont sajnos veseelégtelensége lesz.
2017. okt. 23. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez tapasztalat? Az orvosom szerint van esély rá hogy gyógyithato, csak mikor elakarom hagyni a gyógyszereket nem akar magátol jól nüködni a vesém. Viszont miota szedem a gyógyszereket ahogy irta is egyensúlyban van és igy jol vagyok. Nagyon fiatal vagyok még remélem van esély gyógyitani.
2017. okt. 25. 19:14
 3/3 anonim válasza:
Szia! Nem tudom mennyire aktuális a kérdésed de nekem szintén FSGS alapbetegségem volt, és igen van siker a gyógyulásra,nem egy egyszerű út volt idáig eljutni de itt vagyok 22 évesen és lassan 1éve vesetranszplantált!
2018. jan. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!