Hirtelen szédülés, test megfeszülése, nyitott szemek, félig eszméletvesztés stb. mire utalhat?
Tegnap este álltam és hirtelen megszédültem, majd olyan tünetek jelentkeztek, mintha szimplán csak rosszul lennék, mint amikor az ember hirtelen áll fel. Viszont barátom elmondása szerint ez más volt. Mert a testem megfeszült, nyitva volt a szemem és be is pisiltem.
Én meg zöld mezőkkel, fákkal "álmodtam" és közben hallottam, hogy szólongatnak. Vagyis félig magamnál voltam. Lefektettek a földre, utána magamhoz tértem rendesen és nem volt semmi bajom. A hasam fura volt, nem fájt, de éreztem, hogy nincs rendben, picit szédültem még és ennyi igazából.
13óra körül ebédeltem, 15órakor ittam egy pálinkát, utána csak vizet és teát, majd ez este 10kor történt.
Nem tudok semmiféle betegségről. Fogamzásgátlót szedek, azt este 8kor vettem be.
Mire utalhat?
En is arra gondoltam, deee ez csak igy random megjelent volna?
Amugy most is szedulok, hanyingerem van a fejemen van egy pont ahol nyomast érzek, a hasam also resze gorcsol, faj. Kisse almos is vagyok es zsibbad is a karom.
Azt mondják nagytudásúak, hogy epilepsziás rohama amúgy lehet bárkinek, szóval nem feltétlenül konkrétan epilepsziáról lehet szó.
De szerintem menj el ezzel orvoshoz. Azért ez a hallucináció-szerű eszméletvesztéses (zavart tudatállapot?) dolog nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.
Mondanám, hogy valamilyen migrén-féleség, de fejfájást nem írtál egyáltalán.
Esetleg a pálesz?
17
En mar a pálinkára, fogamzásgátlóra is gondoltam, lehet ebbol a kettőből adodott, en mar nem tudom.
Tudom. Csak már nem tudok mire gondolni.
Egyébként köszönöm az értelmes válaszokat!
Meg mindig az epilepszia all a legkozelebb az esetemhez. Viszont akkor elvileg "szukseges" meg egy roham, hogy biztos legyen.
Most még igen. Minimálisan szedultem mikor felkeltem, de elmúlt.
Migrenem szokott lenni, az nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!