Mennyibe kerül egy biopszia hasnyálmirigyből?
Figyelt kérdés
Miskolcon tudnátok ajánlani egy megbízható magánrendelést?2017. okt. 19. 19:09
11/21 anonim válasza:
Ahhoz kell az MRI mert lehetséges hogy a belsejében daganat található és annak tudni kell a pontos helyét.
Csak remélni tudom nem ez a helyzet mert ez az a fajta ráktípus aminek kimagasló halálozási rátaja van
12/21 anonim válasza:
Időben kezelhető.Budapesten a VIII.ker.seb.Klinikànt keresd fel,ha netán műteni kell!Ott sok ilyet operálnak.
13/21 anonim válasza:
A hasnyálmirigy daganat gyakori 50 év alatt,dohányosoknál leginkább.
14/21 A kérdező kommentje:
nem dohányzok, egészségesen élek...csak nem az. :S
2017. nov. 13. 18:07
16/21 anonim válasza:
Ha nem vagy láncdohányos, remélhetőleg nem vagy daganatos se. Ahány hasnyálmirigy daganatost láttam, mind dohányos volt.Le is írják, a kutatások bizonyították, hogy láncdohányosok között gyakori.
17/21 A kérdező kommentje:
csütörtökön lesz meg az eredmény, remélem többet tudnak akkor mondani. Majd leírom mi volt ha érdekel valakit.
2017. nov. 13. 19:54
18/21 A kérdező kommentje:
MR eredmény szerint az előző "solid terime" eltűnt mostanra a hasnyálmirigy fejről, viszont még mindig picit vaskosabb mint kéne. 4-6mm-es nyirokcsomók is vannak de azt mondták elég fél év múlva visszamennem
2017. nov. 16. 17:27
20/21 A kérdező kommentje:
hát még én :D
2017. nov. 16. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!