Pajzsmirigy alulműködés?
1.Hány évesen jötél rá és mi miatt kezdtél te vagy a, hogy orvosod gyanakodni rá?
2. Mi változott az életedben amióta megtudtad?
3. Milyen hatással van a mindennapjaidra?
4. Bármire kíváncsi vagyok amit még elmondanál a történetedről, tapasztalataidról.
Kérlek írjátok kort és nemet.
A kérdés nyilvánvalóan azokhoz az emberekhez szól akire érvényes.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Bocsánat: *te, vagy az orvosod
*írjatok
*akikre
Nem egy nagy cucc, annyit se ér, mint ez a kérdés. 1. 45 fölött. Az orvos a túlsúly miatt.
2. Napi egy tablettát be kell kapni, és kb évente egyszer elmenni laborba.
3. Semmilyen. (Továbbra is túlsúlyos vagyok a megfelelő hormonszint ellenére. Úgy tűnik, nem oldja meg az elhízás problémáját.)
Nő.
24 évesen jöttem rá-kb 1 hónapja-,munka miatt kellett egy labor és a tsh-m 15 volt,(már tavaly is magas volt,voltam is vele endokrinológusnál,de az nem csinát semmit 8,5tshra azt mondta jó az nekem.)elmentem maszek alapon és bummm levam állva a pajzsmirigyem.
Tünetem is volt de nem gyanakodtam volna erre,idegesebb volt,érzékenyebb,hajhullás ( foltokba kopaszodtam arra azt mondta több orvos is h idegi alapon van,érdekes mert 3 belgyógyász tudott a hajhullásról+az emelkedett tshról,mind három hülyének nézett) én nem vagyok túlsúlyos, nem híztam, sőt mióta szedem a letroxot fogytam 6 kilót.
Hát ezzel sajnos együtt kell élno,neken is elég rossz érzés volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!