Bartholin cisztával mütenek?
Cisztát is műtik ha akarod. Ha baktériummal fertőződik akkor fájdalmas tályog lesz belőle. Ami addig nő míg egyszercsak kifakad. Jobb esetben a hüvely irányába rosszabb esetben bőrfelszínen. Ha nem kezelik akkor átterjedhet a túloldalra is a gyulladás. Nekem már mindenem volt a felsoroltakból. Már 4 éve küzdök vele. Tálaltam egy dokit aki hajlandó kiszúrni úgyhogy az utóbbi pár esetben kiürült. Előtte évekig csak a begyullad -antibiotikum- fájdalmatlan pukli körforgást játszottam. Amíg egyszercsak magától kiürült és undorító szagú szürke néhol véres genny ürült. De rendszerint kiújul és nem gyógyítható. Én jelenleg is épp jegelem...
A végleges megoldást a mirigy eltávolítása jelenti. Jövőre szeretném megejteni mert már nem bírom az állandó szenvedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!