Tüdőrákos vagyok?
(HÉTFŐN ORVOSHOZ MEGYEK csak, hogy addig ne izguljak annyira)
22 éves egyetemista vagyok. Egy darabig dohányoztam, de nem kell nagy mennyiségre gondolni. Csak bulikban. Most már 2 éve semmit kb.
A tünetek : 1 hónapja voltam megfázva akkor nagyon váladékozva köhögtem. Aztán ez elmúlt. Most a lényeg az, hogy a melkasomon érzek nagyon-nagyon enyhe nyomást. Mintha rajta lenne valami könnyű lap. Ha nem koncentrálok rá észre sem veszem. A légzésem nem nehéz, tudok fájdalom nélkül mély levegőt venni. Futás során sem kapkodom a levegőt. De néha ha mély levegőt veszek jön egy inger és akkor ilyen száraz szamárköhögésem van. Ha ezt kiköhögöm picit enyhül a nyomás. De alapból nagyon ritkán jön a köhögési inger. Meg néha fáj a lapockám alatt.
Adalék : július végén voltam munkaalkalmassági tüdőszűrőn ott mindent rendben találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!