Mi lehet a baj?
Tegnap azaz szerda reggel felebredtem,aztan ettem gyorsfagyasztott pizzat es ittam hozza limonadet,aztan ra kb 2ora mulva elkezdett fajni a hasam alja,percek mulva erosodott a fajdalom,majd delutan 2-3orakor olyan szinten fajt egyfolytaba hogy kinomban mar sirtam,nemtudtam olyan pozt talalni hogy ne fajjon es csak az agyba mozgolodtam hogy jo legyen valahogy,aztan bevettem egy fajdalomcsillapitot,majd elkezdett hatni 1ora mulva,de meg mindig fajt,de mar nem annyira durvan,aztan ettem,es ittam de mar csak vizet de abbol sokat,es vegul este talaltam egy poziciot ahogy kenyelmesebb,aztan remeltem h reggelre elmulik mar de nem,fel sem ebredtem de mar ujra erosodott az erzes enyhebben. Hozzateszem hogy nem menstrualok,es sosem volt meg ilyen szintu,alhasi fajdalmam meg palne nem,ha menstrualok is akkor is csak 5percig enyhen gorcsolok es ennyi.
Inkabb a jobb felemen a o
hasam alja faj,de van amikor atter a koldokom ala es folyamatosan faj.
Segitsetek!😳
Elmentem,és aztmondta hogy szalmonella gyanus..felirt gyogyszereket es annyit mondott h csak vizet igyak es dietazzak.
De kivaltom ma a gyogyszereket es remelem rendbejovok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!