Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Eléggé el vagyok keseredve,...

Eléggé el vagyok keseredve, ez aranyér lenne? 23/L

Figyelt kérdés

Mikor pisilek vagy nagy wc-zek akkor egy fájdalmatlan dudor lóg ki a fenekemből, de amikor pl sokáig guggolok akkor is ott van, nem fáj, nem vérzik. Pár éve kezdtem el észrevenni, bár előtte is, lehet, hogy ilyen volt, nem tudom. És még egy másik kérdésem is lenne, az baj, ha én hetente csak kétszer háromszor megyek el nagy wc-re?

Mondjuk azt is igaz, hogy nagyon keveset eszem, szóval lehet hogy akkor ez így normális?

2017. okt. 4. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Más lehet, az aranyér brutálisan viszket.
2017. okt. 4. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig az aranyér lesz.

[link]

2017. okt. 4. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha csak heti 2-3szor van székleted, akkor lehet erőltetned kell, hogy kijöjjön, ilyen esetben előfordul aranyér, amit a kemény széklet és erőlködés még súlyosbít.

Igyál több folyadékot, és egyél rostos dolgokat, érkezz normálisan, rendszeresen és mutasd meg a dudort sebészeten.

2017. okt. 4. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát van mikor tényleg erőltetnem kell, hogy kijöjjön, de nagyon, és olyankor nagyobb is a dudor :(
2017. okt. 4. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem van aranyerem és nem viszket
2017. nov. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!