Mitől lehetséges hogy olyan érzésem van mintha vmi állandóan lenne a torkomon?!
lassan egy hete olyan mintha vmi felsértette volna a torkom,vagy valami állandoan ott lenne eléggé irritál,megnéztem de pirosságon és holyagokon kívül mást nem látok,pedig nagyon érzem hogy nemjo lefényképeztem valaki valami hasonló vagy tapasztalat?!
Elég piros a torkod a képen.A hólyagok úgy tudom nyirokcsomók,mindenkinek ott vannak és torokgyulladásnál megnagyobbodnak.Jól teszed ha elmész orvoshoz,lehetőleg a gégészetre menj.Mennyi idős vagy?Nem mondták még,hogy ki kéne venni a manduláid,elég nagyok.
Nekem is sokszor van baj a torkommal,gyakran begyullad,mindig piros,ha nem fáj akkor is.A hólyagok nekem is ott vannak.Rengetegszer voltam gégészeten miatta,szedtem gyógyszert,ecsetelték többször is,mégsincs javulás.Majd írd meg mit mondott az orvos!
Nézd meg nekem ilyen a torkom.Ez régebbi kép,de soha nem szebb.Majd csinálok újat is:
Én is voltam megfázva mostanában,köhögéssel kezdődött,aztán torokfájás,taknyosság.A torkom most is piros,erezett.Itt az új kép,ezen jobban látszanak a manduláim.A jobb oldali mindig nagyobb.
Nekem is ki akarták venni,akkor elsumákoltam,most meg azt mondta a doki,ritkán gyullad be,nem indokolt.Pedig inkább kivetetném!Meg nálam a nagy nyelvcsap is irritálja a nyelvem,a sok gyulladástól megnagyobbodott.A te uvulád alig látszik,gondolom nő vagy. Kiváncsi vagyok neked mit mond az orvos.Nekem is el kéne menni a gégészetre,mert most sincs rendben a torkom.
igen nö vagyok :)
most végeztem belenézett a torkomba de azt mondta nem lát semmit de lehet lejjebb van valami ugyhogy beutalt a gégészetre :\
nemtudom engem nagyon irritál ez a valami :(
most nekem is erezett a torkom de nem mindig szokott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!