Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez hirtelen fogyás?

Ez hirtelen fogyás?

Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok. 170.5 cm 72.5 73 kg voltam 2-3 hét alatt lement 2 kg. Talán stresszesebb vagyok és nem is eszek annyit.

2017. szept. 29. 19:09
 1/4 anonim válasza:
Nyugi ne parázz, ha stresszelsz érthető a fogyás hiszen kevesebbet is eszel. Én is voltam ilyen cipőben. De ha megszeretnédnyugtatni magad, akkor egyszerű labor vérkép kimutatja van e gyulladás stb.
2017. szept. 29. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából a tudoraktol ijedtem meg. Hipohonder vagyok... 7 éve dohányzom is... Ha néha levegőt veszek van hogy enyhén fáj a lapockamnál... Azt írtak ez lehet a stressztől is illetve ízületi fájdalmak.. mindenesetre nagyon félek és jovohet közepéig dokihoz sem tudok eljutni...
2017. szept. 29. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Most pl azert fajdult be mert a fejem elmozdítottam.. ez inkább esélyesebb valami ízületi problémára? Köhögni nem köhögök többet
2017. szept. 29. 19:41
 4/4 anonim válasza:
Akkor ha ilyen tüneteid vannak, lehet jó lenne egy tüdőgondozóba elmenni. Ott egy tüdőszűrőt csináltatni, és ott elmondod a panaszaid kivizsgálják. Ne gondolj mindig a legroszabbra. Fiatal vagy még, dohányzásról pedig szokj le valahogy. Inkább költsd azt a pénzt nem káros dologra :) De elmész egy teljes vérképet csináltatni ott kiderül e van valahol gyulladás a szervezetedbe, legyen az izületi stb. Fehérvérsejtből kifog derülni, én csináltatnék a helyedbe. De ez a te döntésed !
2017. szept. 29. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!