Lábgomba ellen valami jó praktika?
A candibene teva kenőcsöt próbáltad? Ha nem, akkor érdemes, vény nélkül kapható es más hatóanyaga van mint a canestennek.
Este aztasd be a lábad ecetes vagy almaecetes vízbe, tehetsz bele szódabikarbónát is, az is gombaölő. Aztan alaposan töröld meg, majd a száraz lábadra kend a fent említett kenőcsöt. Reggel is kend be, szóval rendszeresen.
Ja és minden nap tiszta zokni (lehetőleg pamut) és amint tudod, szellőztesd a lábad, vagy válts lábbelit.
Itt a megoldás bőrgombára:
Kezeld a sebészek által használt professzionális bőrfertőtlenítő lemosóval.Használd a leírása szerint max. napi 3 alkalommal. Nagy választék van a speciális boltokban - ügyelj rá, hogy a bőrgomba ellenesség is szerepeljen a leírásában. Egy 475 ml-es flakon nekem 3 hónapig kitartott a kezdetekben. Később a heti 2-3 alkalom is elég.
Évtizedes küzdelem során az egészségipar beszedett tőlem sok-sok pénzt az eredménytelen (esetleg átmeneti enyhülést adó) kúrákra.
Magam jöttem rá, miután sokféle és célzottan pénzkímélő dolgot/eljárást kipróbáltam. (Még a min. 15 százalékos hidrogén-peroxidos lemosás is hatásos volt, de mellékhatásai voltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!