Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » "Torokcsikizős" köhögésre mi...

"Torokcsikizős" köhögésre mi a jó?

Figyelt kérdés
Rohamokban jön, csikiz, irritál, és alig szakad fel valamicske váladék. Ha fekszem akkor gusztustalan hörgő hangon lélegzek, tehát azért van cucc odabent. ACC csak megköhögtet, felszakad, de nagyon nehezen, és fájdalmasan. Azt sem tudom eldönteni, hogy száraz-e vagy hurutos. Valakinek valami házi praktikája? Sinecod-ot kaptam éjszakára, de az sem használ! Hagymateát kihánytam, nem bírom meginni. A torokcukorka jó, de nem alhatok cukorral a számban... és már annyit megettem, hogy félek baj lesz abból is.
2017. szept. 26. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenfajta köhögésre bevált a lándzsás útifű szirup, ráadásul az ízét is imádom. 😀

Gyógyteák közül a kakukkfű jó köhögésre, köptető hatású.

2017. szept. 26. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Elixirum Thymi köptető talán jobban felhozza a váladékot, de orvosnál nem voltál? Jó lenne ha meghallgatná a tüdődet, mert hörghurut is lehet és arra gyógyszer kell.
2017. szept. 27. 07:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál, hétvégén terített le a dolog, utána meg muszáj voltam dolgozni menni, mert projekthatáridő van. :((( De nekem mindig ilyen a megfázás, és az orvos mindig ugyanazt javasolja: napközben bármilyen köptető, éjszakára Sinecod, ami csillapító. Ezek a gyógyszerek a tavaszi megfázásomból maradtak rám.
2017. szept. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!