Hogyan győzhetném meg a szüleimet?
Állandóan fújom az orom,köhögök,fáj a torkom és a hasam is fáj.Hajnalban úgy fáztam mint állat,pedig 2 vastag takaró volt rajtam,lehet hogy felment a lázam,mert lefekvés előtt hőemelkedésem volt(37.8).Levegőt alig kapok,nagyon zavaró.
Iszom a teákat,szedem a gyógyszert de nem sok változás van.Szüleim így is alig mentek bele,hogy elmenjünk orvoshoz(előző héten 2 napra kiírt a doki).Csak leszidtak miatta...Tegnap rokonok látogatóba voltak,és kérdezték,hogy akkor hétfőn maradok itthon ?Megyünk vissza a dokihoz ?
Erre apa:-Dehogy marad itthon!Megy iskolába,nincs semmi baja!
Nincs hát.Szarul vagyok,de senkit sem érdekel.Múltkor is belázasodtam este,anyám meg bejött rárakta a kezét a homlokomra és:
-Biztos csak hőemelkedésed van!
Aha,persze.39-fokos lázam volt és ott fetrengtem egyedül.Utána visszajött megnézni,hogy mi van és csak akkor mérte meg a lázam és hozott gyógyszert(jelzem,ez kb.1 órával később történt meg)
Csoda,ha egy évben 2-szer hiányzom az iskolából,de még az is baj,mert ők is kibírják,bírjam ki én is.
Szóval eléggé rosszul vagyok,de megint senkit sem érdekel.
Ha mondom,hogy fáj a hasam,akkor egyből mondják,hogy nem fogunk visszamenni az orvoshoz,mész szépen iskolába.
Max.akkor maradhatok otthon,ha lázam van,vagy hányok.Hasmenés esetén mehetek iskolába,mert ad gyógyszert és le van tudva az egész.
Tudom hülye ötlet a következő,de jobb nem jut az eszembe. Nem lehetne valahogy elérni,hogy holnap reggelig felmenjen a lázam vagy hogy hányjak egy kicsit ?
Ne akarj hányni! Próbáld meggyőzni a szüleidet, hogy vigyenek orvoshoz! Még nincs gyerekem, de ha lenne akkor én így nem engedném iskolába. Mérd meg a lázad és, ha lázas vagy akkor szólj a szüleidnek! Mondd meg nekik, hogy rosszul vagy! Remélem sikerül meggyőznöd őket.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!