Vesemedence gyulladásra milyen házipraktikákat tudtok?
Figyelt kérdés
Genny szerű váladékom van alulról,fáj hátul a jobb oldali vesém és az alhasam. ez az?
Hétfőn mennék orvoshoz.
Addig mit csináljak vele? Milyen antibiotikum vagy gyógyszert lehet rá szedni? Olyanok írjanak már akik biztosra tudják!
Köszönöm!
2017. szept. 22. 16:11
1/4 A kérdező kommentje:
A hajhullásnak lehet valami köze hozzá?
Egyébként két gyereket szültem, 28/N.
2017. szept. 22. 16:20
2/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy megsérültem a szülésnél? Elég vékony testalkatom van.
2017. szept. 22. 16:21
4/4 anonim válasza:
Nekem mikor vesemedence gyulladásom volt, a derekam fájt, anyám vitt be az urológiára, szó szerint a kezében annyira fájt. Nem bírtam pisilni annyira fájt a hólyagom is, csak 1-2 csepp távozott.
Kaptam injekciót a derekamba, és erős antibiotikumot.
3 nap múlva már éppenhogy fájt.
Ajánlom menj be ügyeletre, csak rosszabb lesz, de szerintem neked a petefészked van begyulladva, de majdcsak mondanak valami okosat az ügyeleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!