Maggot11 kérdése:
Mitől lehet? Sok a gyomorsav?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok és az lenne a kérdésem, hogy reggelente, már másfél hete hányingerem van. Nem fáj a gyomrom, inkább a torkomban érzem.Nem tudok iskolába/dolgozni menni emiatt. Voltam háziorvosnál, elküldött belgyógyászatra, ahol azt tippelik, hogy sok a gyomorsavam,és felírtak agy Noacid nevezezű gyógyszert. Mennyire fog hatni? Valaki, tapasztalat? És még azt hozzá tenném, hogy amikor kialszom magam, vagy hétvége van, semmi bajom nincs. Stressz kizárva.2017. szept. 14. 12:19
1/9 anonim válasza:
Pedig pont stressz, mivel hétvégén nincs.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom az milyen gyógyszer de omeprazol tartalmú lenne a legjobb, vény nélkül kapható.
3/9 A kérdező kommentje:
Stressz az biztos hogy nem, mert a suliban az órarendek könnyűek, sosem stresszeltem eddig sem rájuk! :/
2es:utána olvasgatok! :)
2017. szept. 14. 12:36
4/9 anonim válasza:
Noacid az nem jó semire szwdjêl rosuvastatint még thermizaltánt
5/9 anonim válasza:
Reflux?
Puffadás, böfögés esetleg nincs mellette?
Kerüld a késő esti étkezéseket, csípőset, fűszereset.
6/9 anonim válasza:
Nekem amúgy az Acidwell jött be, reggel kell bevenni éhgyomorra, ez megelőzi a savat.
7/9 A kérdező kommentje:
5ös reflux nincs, puffadás sincs. Esténként egyáltalán nem eszek, mert nincs étvágyam
2017. szept. 14. 12:59
8/9 A kérdező kommentje:
6os, utána nézek, köszönöm a tippet!
2017. szept. 14. 12:59
9/9 anonim válasza:
Mióta szedtem a Noacid nevű sz@rt azóta nem jövök helyre. A választ nem tudom sajnos ,de tükrözés nélkül ne szedd. Túl fiatal vagy még .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!