Mágneses kezelés bevált valakinek?
Az előző válaszadóval teljes mértékben egyetértek, 2013 óta rendszeresen használom a mágnes terápiát, nekem olyan izületi fájdalmaim voltak, amire terápia hatással volt, két héten belül megszűntek az ízületi fájdalmaim (kétoldali váll és felkarfájdalom, nyugalmi helyzetben is hasogató fájdalom, vállaim fáztak ) Amit még észrevettem: idegrendszerre valóban stabilizáló hatással van. Ha alvási problémám van használom, segíti a nyugodt elalvást
Nyakcsigolya: fádalmaim miatt gyógyszeres kezelést kaptam , amit elektromos kezeléssel juttattak be a csigolyák közé, majd a továbbiakban vízmasszázzsal sikerült „gyógyítanom”, a mágnesmatrac használata után tünetmentes.
Tisztet kérdező kérésére a véleményemet elmondtam. Nem placebó hatás volt.
További pozitív és negatív információ a készülékről: google kereső; Elixor, Elixor divine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!