S. O. S.! Lebetegedtem, és két nap múlva van az esküvőm! Mit tegyek? A tünetek enyhe hőemelkedés (37, 0), torokfájás, gyengeség, rossz közérzet. Köhögés, tüsszögés nincs.
Én a Neocitránt nem javaslom. Az tipikusan lázas, tüsszögős, orrfolyós megfázásra van.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem mindenképp orvoshoz kéne menni és gyógyszer kell. Nekem és a környezetemben is sokaknak volt ilyen baja mostanában, csak hőemelkedés, láz nem volt, torokfájás. Mind antibiotikumot kaptunk, mert bakteriális felülfertőződése volt. Az meg magától nem múlik el, akármilyen csodaszert is szedsz be.
Jóó és ha a dokinál szed össze pont valamit?? :)
Semmi bajod csak kis őszi göthösség, én náthával is támolygok.....feküdj, pihenj... amúgy ez szénanátha is lehet! bár 37 fok az peteérés :P
12: Még sose szedtem össze semmit dokinál.
Semmi baja nem lesz, ha látja egy orvos. Legalább tudja, hogy mi a baja és hogy mit kéne tenni.
Igen, jól lesz ez. Ha nagyon gáz dobj be egy energiaitalt!!
:) csak ne túl sokat..és ne egymás után.. duracell-lakodalmad lesz jól fogsz táncolni is:) ....Sok boldogságot.
Szerintem nem kell ezzel orvoshoz menni, mert sok mindent nem fog veled csinálni.
Szedjél sok C-vitamint. Én javaslom a C1000+Calcium Sandoz pezsgőtablettát. Én mindennap szedek ebből, akár van bajom, akár nincs,. Ha van bajod, akkor lehet kettőt is. Amúgy pihenj és kész. Emellé én még Aspirin C-t szoktam szedni.
Ha esküvőn rosszabbul érzed magad, akkor Algopyrin. Az fél óra alatt helyrehoz.
Sajnálom,hogy csak most tudok válaszolni, mivel ezt a kúrát minél előbb kell elkezdeni.
Amikor a megfázásos tünetek első jelei mutatkoznak, én elkezdem szedni a Lizin-C kapszulát,az első nap három óránként
Mellé nagy adag D vitamint.
A lizin egy esszenciális aminosav mely immunerősítő, vírusölő, segít a szervezetnek a szövetek regenerálódásában, ellenanyagok termelésében.
Ha időben kezdem a kúrát az esetek többségében másnapra teljesen elmúlik a kellemetlen torokfájás, de a lizint egy hétig szedem csak kissebb adagban, ha nem múlik el akkor másnap is három óránként veszek be ez az adag már szokott hatni.
Orvos szülők gyermekeként itt kérdezed meg, hogy mit csinálj? Ez aranyos volt! :)
Egyébként a válaszodból kiderült végre számomra, hogy mit jelent a sárga és az átlátszó orrváladék. Hasznos lett volna ez a tudás általános iskolás koromban, amikor ha nem volt kedvem suliba menni, és kicsit is rossz volt a közérzetem, már mentem is az orvoshoz. Megvizsgált, megnézte a torkomat, aztán kérdezte, hogy milyen színű váladék jön az orromból, sárgás vagy inkább színtelen, zöldes? Én meg soha nem tudtam, melyik a jó válasz, nehogy az legyen, hogy zöldest mondok, és az legyen a reakció, hogy jó, akkor semmi bajod, mehetsz iskolába. Ezért mindig úgy válaszoltam, hogy hú, hát mindenféle színű, ilyen is, olyan is. :)
Bocsánat az off-ért, de ezt el kellett mondanom.
Továbbra is minden jót kívánok az esküvőre!
#19 Igen, valóban viccesen hangzik, csak ők az átlagos eljárásban jártasak, amivel lassan, de biztosan meggyógyulhatunk, nem abban, hogy mivel lehet egy napra maximálisan felturbózni magad akár annak árán, hogy másnapra rosszabb is lehet. Arra gondoltam, talán valaki tudja, hogy pl. az énekesek hogyan csinálják, mert ők is betegek, de csak nagyon súlyos kór esetén mondják le, kis megfázás, nátha esetén nem, viszont sose látni rajtuk, úgyhogy biztos van valami csodaszer, ami rövid időre megszünteti a tüneteket.
#18 Köszönöm, akkor megpróbálkozom a lizinnel, hátha nekem is másnapra javíít a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!