Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Himvesszo gyulladas eseten...

Himvesszo gyulladas eseten mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Gyogyfurdo utan jelentkezett nalam a makkon es alatta gyulladas korubelul 2 hete.Azota a makkon elmult de hatrahuzott allapotban egy gyuru alakba korbe van egy piros csik ami faj es mereven nemis tudom hatrahuzni teljesen.Betadinos kezelest kaptam ra de nemtudom hogy mi lehet ez es hogy mennyi ido alatt mulhat el?
2017. szept. 4. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvoshoz lehet menni.
2017. szept. 4. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz mindenképpen.

Ki javasolta a Betadint? Orvos? Akkor menj vissza hozzá, hogy nem múltak el a panaszaid.

Ha még nem is látott orvos, akkor meg menj el.

Egyébként uszodában sokszor gombás fertőzést szoktak összeszedni. De az orvos ezt is meg tudja pontosan mondani, ha vesz kenetet. És akkor nem kell kísérletezni, hanem arra ad gyógyszert, krémet, ami valójában a bajod. Ha csak ilyen egyszerű fertőzés, akkor 1 hét alatt simán elmúlhat a megfelelő kezelés mellett.

2017. szept. 4. 13:43
 3/4 A kérdező kommentje:
orvosnal voltam de 1 honap mulva kell visszamenni most addig kenegessem hatha elmulik?
2017. szept. 4. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj másik orvohoz. Ezek szerint szart sem ér a betadine.
2017. szept. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!