Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Minden fürdés után viszket a...

Minden fürdés után viszket a bőröm. Mitől van?

Figyelt kérdés
Nem csak a sima egyszerű tusfürdős fürdésnél van. Amikor kijöttem a Balatonból akkor is borzalmasan viszkettem, bármilyen víztől viszketek.

2017. szept. 2. 00:44
 1/4 nemmásikat válasza:
Mindenhol viszketsz? Ha nem hol?
2017. szept. 2. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon erzekeny lehet a borod, de a tusfurdot borgyogyaszok nagyon ellenzik. Hiaba mondja minden reklam hogy az a jo erzekeny meg szaraz borre, okozhatja az is a problemat. Hasznalj baba szappant, es furdes utan sima hidratalo kremet amiben semmi illatanyag nincs. Utana ha jobban lesz a borod, akkor megszunik az a problema is, hogy mar a termeszetes vizektol is viszket.
2017. szept. 2. 01:02
 3/4 nemmásikat válasza:

Több dolog miatt is viszkethet,

Legvalószínűbb, hogy száraz a bőröd és a bőrpelyhek meg szúrnak ezáltal irritációt okozva. Ennek több oka is lehet egy jó bőrgyógyász megtudja mondani egy hülye gondolkodás nélkül tablettát ír fel.

2017. szept. 2. 01:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A túl kemény víz lehet az oka! Nekem is ez volt és egy egyszerű ÖKO golyó megoldotta a problémám. Max. 3.000ft és örökös... ráhúzod a kád vízcsövére és azon keresztül engeded a vizet, utána akár a fürdőbe is bedobhatod - én úgy szoktam-. Olcsó és biztos megoldás. 10 éve a feleségem csinált egy vaktesztet, mert anélkül engedte a vizet és utána rátette a csőre..én meg fürdés után viszkettem, mint az őrült... azt mondta enged kicsit langyosabb vizet és az tuti jó lesz.. Aztán jó is lett..bevallotta az egészet.. Tehát működik és már több, mint 10 éve.
2017. szept. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!