Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gócos fog kihúzása után...

Gócos fog kihúzása után milyen szert használjak hogy visszanőjjön a hajam és elálljon a hajhullás?

Figyelt kérdés
Esetleg valami vitamin vagy hajszesz? Bármi csodaszer ami hamarabb segít visszanyerni a régi dús hajamat? Sajnos rengeteg hajam kihullott és csak most tudtam kihúzatni...
2017. aug. 29. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A hajhullás nagyon gyorsan javulni fog magától is, de rásegíthetsz koffeines samponokkal és esetleg hajszépség vitaminokkal (revalid és társai, van aki esküszik rá).
2017. aug. 29. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban az volt a góc, amint a gyulladás teljesen felszívódik visszaáll a természetes hajnövekedés és újra napi 20-30 méter hajad nő majd.
2017. szept. 18. 07:03
 3/9 szamo77db ***** válasza:
De ha még sem javulna, bőrgyógyászaton biztosan adnak tanácsot neked. És írnak fel valamit.
2017. szept. 18. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia javult a hajhullàsod?
ápr. 23. 22:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia! Igen, nagyon sokat, sőt! 2 havonta járok fodrászhoz ritkítani, annyira gyorsan nő azóta :)

Sokat ápolom különböző olajokkal, vitaminokkal úgyhogy igen, megszűnt a hajhullás és újra egeszséges a hajam.

máj. 22. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

De jó.

Megkèrdezhetem a fog kezelése utàn mikor làttàl vàltozàst?

Valaki azt mondja rögtön megàll a hullàs kezelès utàn.

De olyat is olvastam pàr hònap 1 2 3 .....

Hàt nem tudom..

Ugyan igy vagyok mint te a fèl hajam elveszrettem

Ezèrt probàlok èrdeklődni ha gòcos fog okozta mennyi idő mire javul a hajhullas....

máj. 23. 11:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem azért hónapok voltak mire elkezdett rendbe jönni és látszott a változás.
máj. 24. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:

De jò hogy ezt ìrod...

Akkor mèg làtok egy kis remènyt...

Az elso fogam marcius 6 a masodikat aprilis 6.àn húzták

Hàny hònap volt kb?

Nagyon hullott?

máj. 24. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Pontosan sajnos már nem emlékszem de azt tudom hogy több hónap volt. Igen,nagyon durván hullott, alig mertem fésülködni, a sírás kerülgetett.

Próbálj meg különböző olajokat, hajszeszt, jobb samponokat használni.

Amióta rendbe jött a hajam, én azóta is használom őket.

(Varga sampon, varga cseppek, rozmaringos-mentás hajolaj stb.)

nov. 6. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!