Normalis ez az érték? Vagy tul alacsony? Jelezhet szivbetegseget?
Panikbeteg vagyok, alacsony altalaban a pulzusom 60-70 kozott van, nyugalmi allapotban, van h 54-56, ez normális? Nem sportolok, de viszont otthon ulos sem vagyok, ha jol vagyok es nincs rajtam a panik, mindig kimozdulok itthonrol setalni stb. Max a paniknal emelkedik 100ig vagy 100 fole ritkan, es az az uj talalmanyom sajnos hogy szivbetegsegem van emiatt, rosszulemiatt nem vagyok, belsoremegesem szokott lenni, de sztem az a panikbetegsegem miatt van, tavaly decemberbe voltam Ekg-n, akkor azt mondtak nincs semmi
Elore is koszonom a valaszokat
22/L
"Sok esetben, például sportolóknál és jó kondícióban lévő fiataloknál a 60/perc alatti szívfrekvencia nem jelent kóros értéket"
Ha EKG-d jó volt, a szíved jól van. Elektrolitokat, hormont nézethetsz, ha eddig nem tetted. De elég normálisnak tűnik, ha általában 60-70. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!