Ez lehet toxikus sokk szindróma?
A héten volt meg, es az utolsó nap (tegnap elott ) kicsit tovabb bent hagytam a tampont , talán olyan 7-8 órán keresztül. De már alig volt meg. Tegnap éjszaka pedig belazasodtam 39,2re, fájt mindenem de egyéb tünetem nem volt. A lázcsillapitó sem nagyon akarta levinni, de most reggelre gyógyszer nélkül már csak 37,2. Kicsit fáj a hasam, bágyadt vagyok de jobb mint tegnap este.
Lehet ez toxikus sokk ?
Ha TSS lett volna, nem itt írogatnál :) 7-8 órás tamponfennléttől nem lesz bajod.
A TSS-tampon összefüggés a tamponok antibiotikumos kezelése előtti probléma volt, amikor egy legyártott sorozat befertőződött, és több nő beteg lett, néhány meg is halt. Azóta írják rá a tájékoztatóra, mert brutális mennyiségű kártérítést kellett kifizetni. Valójában TSS irtózatosan ritkán fordul elő tamponhoz kapcsoltan, emiatt nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!