Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agy daganat lehet? Az egyik...

Agy daganat lehet? Az egyik nap egyoldalú fejnyilalasom volt a fulemtol felfelé mint amikor hirtelen fel állunk! Néha úgy érzem árulok el és nehezen kapok levegőt mintha szedelegnek is!

Figyelt kérdés

Azon az oldalon a nyakán is merev és a fülem körül ős fajdogal!

Nem rég szültem és nagyon felek!

Memoriam jó, egyensulyerzekem is nagyjából!

2017. aug. 13. 11:58
 1/4 anonim válasza:
50%

Jézusom! Készülj, napjaid vannak hátra! Ez a vég stádium a szukemontrozisos agydaganatnak. Ami nagyon veszélyes. És biztos a gyerektől kaptad el vigyázz vele!

(menj el orvoshoz basszus. majd az megmondja mi bajod, ebből senki se fogja tudni hogy agydaganat vagy pár gyógyszer segít, mert fáradt vagy, vagy esetleg valami egyszerűen kezelhető bajod van.. )

2017. aug. 13. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szövetek tágulnak húzódnak a meleg hideg miatt . Sok víz nyers lédús gyümölcs segít ,cukor-zsír-só-szénsav -ecet árt .
2017. aug. 13. 12:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó ! Akkor éreztem ezt amikor kimentem és utána bejöttek a házba.most kint 40 fokok vannak!
2017. aug. 13. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik családtagomnak volt hasonló.Neki a helytelen fejtartás(görnyedés) miatt a nyaki erek beszűkültek emiatt kevesebb vért kapott az agy és féloldali nyilalás gyötörte.Az orvos hason fekve olcastatta hogy a fejét hátra tartsa ls segített
2017. aug. 14. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!