Anyukám meg fog halni mert daganatja van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 14 éves fiú vagyok és ma mondta anya telefonon hogy daganatja van. Nekem ő a mindenem ő a támaszom nem tudom mit fogok csinálni ha elmegy. Van egy alkesz apám. Ha anya elmegy vele fogok élni. Egyik tesóm kolis, másik dolgozik. Ma ahogy megtudtam sírtam nem tudtam mit csinaljak most is sírok és még attól is félek hogy kiemelnek a családból apám miatt. Mit tegyek? Én nem akarom elvesziteni őt, bele fogok halni.2017. aug. 11. 22:50
11/17 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek. Nyilván,nagyon rossz érzés,és ilyenkor hajlamos az ember egyből a legrosszabbra gondolni. Tudom,hogy nehéz,neked főleg ilyen korban,de hinned kell abban,hogy megfog gyógyulni,erős az anyukád!!! Tölts vele minnél több időt,beszélgessetek,mondd el neki,hogy most mit érzel stb. Könnyű ezeket mondani,hiszen én is így viselkednék ebben a helyzetben,de erősnek kell lenned,és hinned anyukád gyógyulásában(neki is!!!) 13/L
Kiderült már,hogy jóindulatú-e a daganat?
12/17 A kérdező kommentje:
Rossz indulatú, és áttétes. Nem lehet műteni. Kegyetlen az élet én össze fogok omlani 😢😢😢😢
2017. szept. 9. 22:29
14/17 A kérdező kommentje:
Kemoterápáiára jár ameddig lehet. Múltkor fogyott 1 kilót, szerencsére visszahízott 1,5-t. Szóval még nincs baj. :( De még mindig félek, és rossz belegondolni.
2017. dec. 11. 17:54
16/17 anonim válasza:
Szia! Mi újság azóta? Anyukád jobban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!