Bőrgomba? Segítség!
Az a helyzet, hogy valószínűleg bőrgombám van, egy nagyobb folt a combomon és egy kisebb a karomon..
Azt hittem egy sima csípés, mert el tudom vakarni őket sebesre... olyan 1,5-1 hete van rajtam, de a szúnyogcsípéseim is szörnyen nehezen gyógyulnak.
A karomon lévő később jött ki.
Ami a combomon van az sokkal jobban viszket, mint a kezemen lévő, illetve a combon lévő sokkal csúnyább is.
Nem múlik. Eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget... viszont tegnap "felvilágosítottak", hogy nagy eséllyel gomba.
Soha nem kaptam még el semmi ilyet.
Van egy macskám, akit múlthéten oltottunk pont gomba ellen.. valahogy oltás után jött ki rajtam is.
A doki megvizsgálta a macskát és nem talált rajta semmit, amikor megkapta. Igazából kötelező oltás, tenyésztő mondta (fajtatiszta cica), hogy ezek kötelezettségeim.
Ha nem a cicától, akkor lövésem sincs, hogy honnan szedhettem össze...
Tegnap este nizorallal átmostam és canestennel kentem. A kenést ma is alkalmaztam.. hátha.
Holnap reggel elmegyek az ügyeletre, mert nem hagy nyugodni. Gondolom ott majd mondanak valamit, bőrgyógyászhoz mire időpontot kérek az is leghamarabb hétfő.
Akinek esetleg volt már, mi vált be... meddig tartott?
Gondolom fertőző is, ugye?
Üdv,
hát, ha gomba:
A külső felületi bőrgombára megoldás:
Kezeld a sebészek által használt professzionális bőrfertőtlenítő lemosóval.Használd a leírása szerint max. napi 3 alkalommal. Nagy választék van a speciális boltokban - ügyelj rá, hogy a bőrgomba ellenesség is szerepeljen a leírásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!